Tapahtumainfo

Kilpailukeskus ja pysäköinti

Kilpailukeskus sijaitsee levähdyspaikalla Vaasantien (Tie 18) varressa noin 3km kaupungista Ylistaroon päin. Kilpailutoimisto löytyy levähdyspaikan katoksesta.

Autojen pysäköinti tapahtuu levähdyspaikalla. Parkkipaikalle mahtuu noin 40 autoa, joten suositaan kimppakyytejä. Lisää parkkitilaa löytyy 800 metrin päästä eläinten hautausmaan parkkipaikalta ja sinne johtavan tien varrelta. Siirryttäessä täältä kilpailukeskukseen on noudatettava ehdotonta varovaisuutta ja seurattava opastusta.

Lähtöpaikka ja reitti

Lähtöpaikka sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Reitti kulkee Paukanevan luontopoluilla ja on pääosin pitkospuuta. Juostavat matkat ovat kilpasarjassa 10,2km ja kuntosarjassa joko 6,0km tai 10,2km. Pidemmällä reitillä kilpailijat saattavat kohdata toisensa, muistetaan tällöin oikeanpuoleinen liikenne. Sateen sattuessa pitkospuut ovat liukkaita.

Jalkinesuositus polkujuoksukenkä. Tavallisella lenkkarillakin pärjää, jos sen kastuminen ei haittaa. Nastalenkkareiden käyttö on ehdottomasti kielletty!

Reitti kulkee luontopolkuja pitkin. Opastukset risteyskohdissa. Reitiltä ei pääse eksymään.

Reittikartta ja kuvia reitistä.

Kilpasarjan 10,2km reitin ihanneaika on 37.20 (3.39min/km).

Aikataulu

 • 20.00                Kilpailukeskus aukeaa
 • 20.00-20.40    Numeroiden nouto kilpailutoimistosta
 • 20.45                 Ilmoittautuminen päättyy
 • 20.55                 Ryhmittyminen lähtöön
 • 21.00                 Kilpailun lähtö
 • 22.00                 Palkintojenjako juoksijoiden saapuessa maaliin
 • 00.00                Kilpailukeskus sulkeutuu

Huom! Mikäli osallistujamäärä menee reippaasti yli sadan, ruuhkan välttämiseksi porrastetaan lähtöjä niin, että 6km juoksijat lähtevät klo 21.00 ja 10,2km juoksijat klo 21.15

Toiminta kilpailuissa

Ilmoittautuminen ja numerolapun haku tapahtuvat kilpailutoimistosta klo 20.00-20.45 välisenä aikana. Ennakkoon ilmoittautuneiden ja maksunsa suorittaneiden numerolaput ja energiapatukat löytyvät kilpailutoimiston vierestä. Numerolapun on oltava kilpailun ajan näkyvillä juoksijan rintaan kiinnitettynä. Numerolaput kerätään maalissa pois.

Roskien, kuten geelien tai muiden paperien heittäminen luontoon on ehdottomasti kiellettyä!

Kilpailijan on tarvittaessa autettava toista hädässä olevaa kilpailijaa. Järjestäjän puhelinnumero kilpailun aikana on 0503615240 tai 0503452385.

Keskeytyksen sattuessa keskeytyksestä on informoitava maalihenkilökuntaa.

Tapahtumassa otetaan kuvia, jossa juoksijat numeroineen saattavat olla tunnistettavissa. Tapahtumaan osallistuminen oikeuttaa tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan kuvamateriaalia ilman osallistujan erillistä suostumusta. Tapahtuman jälkeen kuvat ovat osallistujien vapaasti käytettävissä hashtagillä #komiaflow.

Maalissa tarjolla vetta ja mehua. Lisäksi pidemmällä reitillä on vesipiste noin 5km kohdalla.

Kisakahvio

Kisakahviosta löytyy virvokkeita ja energia- ja palautuspatukoita.

Ajanotto ja tulokset

Osallistujat käyttävät juoksun ajan järjestäjän toimesta annettua kilpailunumeroa, jotta maalintulojärjestys ja sitä myöten ajanotto saadaan täsmäämään. Tapahtuman lähtö tapahtuu massalähtönä, kaikki sarjat ja matkat lähtevät samaan aikaan. Huom! Mikäli osallistujamäärä menee reippaasti yli sadan, ruuhkan välttämiseksi porrastetaan lähtöjä niin, että 6km juoksijat lähtevät klo 21.00 ja 10,2km juoksijat klo 21.15

Kilpailun tulokset tulevat kilpailukeskuksen tulostaululle kilpailun päätyttyä sekä tapahtumasivuille.

Palkinnot

Kilpasarjan nopein mies ja nainen palkitaan Lenz -tuotepalkinnoilla. Lisäksi voittajat saavat ilmaisen osallistumisen syksyn KOMIA Ilkan polku -tapahtumaan. Arvontapalkinnot kaikkien osallistujien kesken. Arvontapalkinnonsaajat julkaistaan tulostaululla välittömästi lähtölaukauksen jälkeen ja ne on noudettavissa kilpailutoimistosta.

Ihanneajan 37.20 (10,2km) alittamisesta palkinnoksi osallistuminen syksyn KOMIA Ilkan Polku -tapahtumaan.

Varustesäilytys ja WC

Varustesäilytykseen on varattu rajallinen tila kilpailun ajaksi lähtö-/maalialueen yhteyteen. Omalla autolla saapuvia suositellaan säilömään tavarat autoon. Avaimet voi jättää maaliin säilytykseen tapahtuman ajaksi.

Levähdyspaikalla on yksi WC.

Vakuutus

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Osallistujille suositellaan omaa vapaa-ajan vakuutusta, joka kattaa polkujuoksukilpailuun osallistumisen!

Ensiapu

Haaverin sattuessa apu löytyy lähtö-/maalialueelta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ennakkoon 10€, paikan päällä 12€.

Ennakkoilmoittautuminen ilmoittautumissivujen kautta viimeistään keskiviikon 26.7 aikana.

Ennakkoon ilmoittautuessa maksu tilille: FI22 1325 3000 1055 02 tai Tyky- ja Smartumin seteleillä paikan päällä.

Paikan päällä ilmoittauduttaessa maksuvälineenä käy

 • käteinen
 • Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli
 • TYKY-seteli ja TYKY-online
 • ePassi
 • MobilePay

Yhteystiedot

komia@komiaflow.fi

#komiapaukanevanighttrail #komiaflow

Jaa sivu: