KOMIA Kiitos vuodesta 2017!

31 joulukuun, 2017

On aika paketoida vuosi 2017 ja lähettää teille kaikille KOMIAT kiitokset!

Kevät-talvella 2017 päätimme ruveta järjestämään tapahtumia kotiseudulle ja ensimmäinen puolivuotinen on nyt taputeltu. Yhteensä järjestimme 7 tapahtumaa, joista ensimmäinen oli KOMIA Paukaneva Night Trail. Sitä seurasi KOMIA Trail Cup kolmella osakilpailullaan ja sokerina pohjalla KOMIA Ilkan Polku marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tämän jälkeen siirryttiin maastosta tiellä ja ehdimme vielä juosta KOMIA Talvijuoksusarjan kaksi ensimmäistä juoksua.

Yhteensä saimme ensimmäisen vuoden aikana kasaan 363 liikuntasuoritusta ja juoksimme neljä kertaa Suomen päästä päähän eli 4 467 kilometriä. Kyllä, meidän tapahtumissa juostiin yhteensä lähes 4 500 kilometriä! Voimme sanoa, että kaikki tavoitteet, mitä meillä ensimmäiselle vuodelle oli, ylitettiin. Tottakai jäi paljon parannettavaa, mutta asetettuihin tavoitteisiin pääsimme ja tästä lähdetään ensi vuodeksi parantamaan!

Meidän tavoitteena on se, että ensi vuonna rikomme 10 000 kilometrin rajan! Toivotamme teidät tervetulleeksi mukaan jo tässä vaiheessa jokaiseen tapahtumaamme ja matkalle rikkomaan 10 000 kilometrin rajaa!

Vuonna 2018 järjestämme ainakin seuraavat tapahtumat:
KOMIA Talvijuoksusarja
KOMIA Trail Cup kevät 2018
KOMIA Paukaneva Night Trail Run
KOMIA Trail Cup syksy 2018
KOMIA Ilkan Polku 3.11.2018

Tapahtumien lisäksi myös uusia juttuja on tulossa. Alamme mm. tarjoamaan valmennusohjelmia ja -ohjeistusta kaiken tasoisille liikkujille, mutta näistä lisää aivan pian!

Kiitokset teille kaikille tapahtumissamme juosseille vielä kuvakollaasin myötä! Nähdään pian, seuraavan kerran jo tammikuun 13. päivä KOMIA Talvijuoksusarjassa Pajuluomalla!

KOMIA Paukaneva Night Trail (Henri-Matias Latosaari)

 

KTC 1 Pajuluoma (Iivo Kotamäki)

 

KTC 2 Hallilanvuori (Iivo Kotamäki)

 

KTC 3 Rupulivuori (Iivo Kotamäki)

 

KOMIA Ilkan Polku ( Risto Vähämäki)

 

KOMIA Talvijuoksusarja 1

 

KOMIA Talvijuoksusarja 2

 

Mikko, Juuso & Jenny